Weg met gedoe in teams

Van ‘Los Zand’ naar klaar voor Zelfsturing

Van energieslurpend gedoe naar Teamtrots

Van tam en mat, naar bruisend en gedreven

Herken je dit?

Je bent manager en je vindt het ontzettend leuk om het beste uit je mensen te halen. En dat kan je ook. Daarnaast ben je inhoudelijk een expert in wat je met je afdeling te doen hebt. Je bent goed in wat je doet en er helemaal klaar voor om van je afdelings- en teamplannen een groot succes te maken.

Maar…

Jammer genoeg gaat het lang niet altijd vanzelf…
De samenwerking komt maar niet van de grond, de energie loopt uit het team en ondertussen lijkt het wel alsof de werkdruk maar blijft stijgen.
Die mensen… Het lijkt wel alsof ze allemaal enorm hard werken, maar daar waar jij hoopt dat het 1=1=3 wordt, lijkt het af en toe eerder 1+1=0 te worden.

Dus!

Wil je het potentieel uit het team halen waarvan je weet dat het er in zit, omdat je weet dat je met dit team echt veel Meer Mogelijk kunt maken, met veel Minder Moeite. Omdat je zeker weet dat jullie als team grote prestaties kunnen realiseren Met meer positieve energie.

Kortom:

Je wil je team ontwikkelen, zodat jullie met elkaar een TopTeam worden dat opTEAMaal functioneert. Zodat jullie meer resultaat en meer energie creëren. Met elkaar.

Om je hiermee op weg te helpen heb ik in dit e-book alvast een flink aantal TopTeam Tricks & Tips gebundeld die jou en je team helpen om ‘Gedoe in samenwerking’ bespreekbaar te maken, te voorkomen en uit de weg te ruimen.

Vraag hier gratis
het e-book
vol TopTeam Tricks
voor opTEAMaal werken

Geen zin meer in optimisme? Je kunt je natuurlijk altijd weer afmelden.

dit veld niet invullen s.v.p.